Over mij
Ik ben Twan en ben al jaren leiding bij de scouting. Ik zoek al jaren naar accommodaties en kampeerterreinen.
Ik vond het echter moeizaam om geschikte accommodaties en kampeerterreinen te vinden. Daarom ben ik dit initiatief gestart met allerlei handige zoekfilters :-).

Waarom is deze website handig?
Als organisator van een kamp ga je eerst zoeken in een regio waar je naar toe wil met je groep. Vervolgens zoek je in die regio naar potentiële accommodaties en/of kampeerterreinen. Dan moet je er ook nog achter komen aan welke doelgroepen ze verhuren.
Vaak vind je de groepsaccommodaties voor commerciële verhuur het snelst, maar je weet dat deze geld kunnen kosten. Terwijl geld vaak niet in overvloed aanwezig is.
Je wilt een zo leuk mogelijk kamp organiseren en zoveel mogelijk geld stoppen in activiteiten. Daarom gaat vaak de zoektocht verder naar goedkopere accommodaties of kampeerterreinen. Vaak zijn dit blokhutten (clubhuizen) van scoutingroepen of andere jeugdverenigingen. Maar ja, vindt deze locaties maar.
In sommige gevallen wil je ook juist op faciliteiten of op omgeving selecteren. Soms wil jij een kamp dichtbij een bos. Of juist dichtbij een treinstation, omdat dit makkelijk is voor de deelnemers van je kamp. Juist hierop filteren is ingewikkeld. Gelukkig heb ik daar een oplossing voor gevonden: www.opkampgaan.nl.

Ook nog voordelen voor verhuurders
Veel (jeugd)verenigingen inkomsten genereren door het verhuren van het clubhuis (blokhut, boot of vlet). Extra verhuren is natuurlijk alleen maar prettig. Daarom is deze website ook erg handig, want je bent een stuk beter vindbaar.

Doel
De website is snel, simpel, toegankelijk en biedt veel. Hierdoor kan iedereen er makkelijk gebruik van maken en wordt de zoektocht naar een nieuwe en goede locatie een stuk korter, helpen wij je met de organisatie van een kamp en met kampeerspullen. Het is echt de start voor je kamp :-). Ga op kamp!