Over mij
Ik ben Twan en ben al jaren leiding bij de scouting. Ik ben meestal de enthousiaste vrijwilliger die een nieuwe plek voor een kamp zocht. Ik kwam er tijdens mijn zoektocht achter dat het vinden best lastig was. Daarom ben ik dit initiatief gestart met allerlei handige zoekfilters :-).

Waarom is deze website handig?
Tsja, als ik je nu nog moet overtuigen… Zonder gekheid: dit is een handige website voor je kamp. Als organisator van een kamp ga je eerst zoeken in een regio waar je naar toe wil met je groep. Vervolgens zoek je in die regio naar goede accommodaties en/of kampeerterreinen. Dan zie je vaak dat zij niet altijd aan alle groepen verhuren, dus dan mag je dat weer eerst uitvogelen. Ook ben je vaak op zoek naar een betaalbare plek, maar ja, ga die maar eens vinden. Vaak zijn dit blokhutten (clubhuizen) van scoutingroepen of andere jeugdverenigingen. Maar ja, vindt deze locaties maar. In sommige gevallen wil je ook juist op faciliteiten of op omgeving selecteren. Soms wil jij een kamp dichtbij een bos. Of juist dichtbij een treinstation, omdat dit makkelijk is voor de deelnemers van je kamp. Juist hierop filteren is ingewikkeld. Gelukkig heb ik daar een oplossing voor gevonden en dat is deze website.

Deze website is uniek in Nederland. Je kan hier veel accommodaties en kampeerterreinen zoeken die betaalbaar zijn. Hete voordeel? Je kan het geld geven aan de leuke dingen aan een kamp.

Ook nog voordelen voor verhuurders
Veel (jeugd)verenigingen inkomsten genereren door het verhuren van het clubhuis (blokhut, boot of vlet). Extra verhuren is natuurlijk alleen maar prettig. Daarom is deze website ook erg handig, want je bent een stuk beter vindbaar.

Doel
De website is snel, simpel, toegankelijk en biedt veel. Hierdoor kan iedereen er makkelijk gebruik van maken en wordt de zoektocht naar een nieuwe en goede locatie een stuk korter, helpen wij je met de organisatie van een kamp en met kampeerspullen. Het is echt de start voor je kamp :-). Ga op kamp!