Waarom aanmelden?
U gaat uw meer verhuren. Wat feiten:
– Gemiddeld worden meer dan 1.500 pagina’s per dag (46.500 pagina’s op maandbasis) bezocht.
– Op jaarbasis zijn er ruim meer dan 35.000 bezoekers.
– Per dag worden 7 aanvragen aanvragen per dag door huurders gedaan.
– Neemt u het Gouden-pakket? Dan wordt uw vermelding veel vaker gezien (+200% ten opzichte van gratis vermeldingen).
– Uit onderzoek blijkt dat u 2 tot 3 keer per jaar extra gaat verhuren. De kosten van deze website wegen daardoor op tegen de extra opbrengsten.

Hoe krijg ik een boeking?
Huurders zoeken naar een object via de website. Bevalt het? Dan kunnen ze contact opnemen via de knop ‘mail verhuurder’. U krijgt dan een mailtje met de gegevens die ingevuld zijn. U kunt dan samen in overleg kijken wat mogelijk is. Dit gaat volledig buiten Opkampgaan.nl om. U regelt het dus echt zelf zonder een marge af te geven. Huurders kunnen ook direct op uw website komen, omdat uw website op Opkampgaan.nl staat.

Wat betaal ik?
Niets per boeking. Een vermelding is gratis of kost een vast bedrag. Ongeacht hoevaak u extra verhuurt. Als u voor een betaalde vermelding kiest, dan wordt er meer informatie van uw object getoond (website, foto’s, filmpje, eigen beschrijving en nog veel meer). Dit is het enige.

Meerdere objecten te huur?
Meld deze dan per object aan. Dit is beter voor de vindbaarheid van uw locaties, want u kunt zo specifiek mogelijk aangeven waar die betreffende locatie aan voldoet. Vraag naar de mogelijkheden via .

Betaling
Onderstaande kosten gelden per gekozen periode. Dit gaat via automatisch incasso. Liever geen automatisch incasso? Neem dan contact op via . U start het automatisch incasso om eenmalig toestemming te geven via:

  • Nederland: iDeal
  • België: Bancontact, Belfius of KBC
  • Duitsland: SOFORT

Wilt u opzeggen?
En kiest u voor een betaald pakket? Let dan op, want het is een automatisch incasso. U kunt het uiteraard maandelijks opzeggen, dit kan al vanaf de 1e maand dat uw abonnement is ingegaan. Stuur even een mailtje, dan wordt het voor een nieuwe maand geannuleerd.

Betaal ik BTW?
Nee, de website is vrijgesteld van BTW. De website valt onder de KOR (Kleineondernemers­regeling) die per 1 januari 2020 is ingegaan.