Waarom aanmelden?
U gaat uw locatie meer verhuren. Gemiddeld worden 1.740 pagina’s per dag (53.000 pagina’s op maandbasis) bezocht. Ten opzichte van 2018 is dit een stijging van 167%, ook zijn er 88,6% meer bezoekers gekomen. Uit onderzoek blijkt dat locaties ook daadwerkelijk meer worden verhuurd door een vermelding.

Kosten
Als u een betaalde vermelding kiest, dan kunt u meer informatie tonen op de website. In veel gevallen bent u al uit de kosten als u de locatie 1x per 6 jaar extra verhuurd.

Meerdere locaties te huur?
Meld deze dan per locatie aan. Dit is beter voor de vindbaarheid van uw locaties, want u kunt zo specifiek mogelijk aangeven waar die betreffende locatie aan voldoet.

Betaling

Onderstaande kosten gelden per maand. Wilt u wel via automatisch incasso? U start het automatisch incasso om eenmalig toestemming te geven via:

  • Nederland: iDeal
  • België: Bancontact, Belfius of KBC
  • Duitsland: SOFORT

Liever geen automatisch incasso? Neem dan contact op via twan@opkampgaan.nl.

Wilt u opzeggen?
En kiest u voor een betaald pakket? Let dan op, want het is een automatisch incasso. U kunt het uiteraard maandelijks opzeggen, dit kan al vanaf de 1e maand dat uw abonnement is ingegaan.

Betaal ik BTW?
Nee, de website is vrijgesteld van BTW. De website valt onder de KOR (Kleineondernemers­regeling)die per 1-1-2020 is ingegaan.