Waarom aanmelden?
U gaat uw locatie meer verhuren. Gemiddeld worden 1.740 pagina’s per dag (53.000 pagina’s op maandbasis) bezocht. Ten opzichte van 2018 is dit een stijging van 167%, ook zijn er 88,6% meer bezoekers gekomen. Daarnaast worden er meer dan 7 mails per dag gestuurd via de website. Uit onderzoek blijkt dat locaties ook daadwerkelijk meer worden verhuurd door een vermelding.

Betaal ik per boeking?
Nee, de verhuur gaat altijd via u. U sluit de overeenkomst en regelt de betaling met de huurders. Als u voor een betaalde vermelding kiest, dan wordt er meer informatie van uw verhuurbaar object getoond. In veel gevallen bent u al uit de kosten als u het object 1x per 6 jaar extra verhuurd.

Meerdere locaties te huur?
Meld deze dan per locatie aan. Dit is beter voor de vindbaarheid van uw locaties, want u kunt zo specifiek mogelijk aangeven waar die betreffende locatie aan voldoet. Vraag naar de mogelijkheden via .

Betaling

Onderstaande kosten gelden per gekozen periode. Dit gaat via automatisch incasso. Liever geen automatisch incasso? Neem dan contact op via . U start het automatisch incasso om eenmalig toestemming te geven via:

  • Nederland: iDeal
  • België: Bancontact, Belfius of KBC
  • Duitsland: SOFORT

Wilt u opzeggen?
En kiest u voor een betaald pakket? Let dan op, want het is een automatisch incasso. U kunt het uiteraard maandelijks opzeggen, dit kan al vanaf de 1e maand dat uw abonnement is ingegaan.

Betaal ik BTW?
Nee, de website is vrijgesteld van BTW. De website valt onder de KOR (Kleineondernemers­regeling) die per 1-1-2020 is ingegaan.