Waarom aanmelden?
U gaat uw object meer verhuren. Wat feiten:
– Heeft u het Gouden-pakket? Dan wordt uw vermelding 2x vaker (200%) gezien dan een gratis vermelding.
– 1.500 pagina’s worden er per dag bezocht (46.500 per maand).
– 40.000 bezoekers zijn er per jaar.
– 7 aanvragen worden er gemiddeld per dag gedaan om een object te huren.
– 2 tot 3x per jaar* gaat u extra verhuren.

Hoe krijg ik een boeking?
Huurders zoeken naar een object via de website. Bevalt het? Dan kunnen ze contact opnemen via de knop ‘mail verhuurder’. U krijgt dan een mailtje met de gegevens die ingevuld zijn. U kunt dan samen in overleg kijken wat mogelijk is. Dit gaat volledig buiten Opkampgaan.nl om. U regelt het dus echt zelf zonder een marge af te geven. Huurders kunnen ook direct op uw website komen, omdat uw website op Opkampgaan.nl staat.

Wat betaal ik?
Niets per boeking. Een vermelding is gratis of kost een vast bedrag. Ongeacht hoevaak u extra verhuurt. Als u voor een betaalde vermelding kiest, dan wordt er meer informatie van uw object getoond (website, foto’s, filmpje, eigen beschrijving en nog veel meer). Dit is het enige.

Meerdere objecten te huur?
Meld deze dan per object aan. Dit is beter voor de vindbaarheid van uw locaties, want u kunt zo specifiek mogelijk aangeven waar die betreffende locatie aan voldoet. Vraag naar de mogelijkheden via .

Betaling
Onderstaande kosten gelden per gekozen periode. Dit gaat via automatisch incasso. Liever geen automatisch incasso? Neem dan contact op via . U start het automatisch incasso om eenmalig toestemming te geven via:

  • Nederland: iDeal
  • België: Bancontact, Belfius of KBC
  • Duitsland: SOFORT

Wilt u opzeggen?
En kiest u voor een betaald pakket? Let dan op, want het is een automatisch incasso. U kunt het uiteraard maandelijks opzeggen, dit kan al vanaf de 1e maand dat uw abonnement is ingegaan. Stuur even een mailtje, dan wordt het voor een nieuwe maand geannuleerd.

Betaal ik BTW?
Nee, de website is vrijgesteld van BTW. De website valt onder de KOR (Kleineondernemers­regeling) die per 1 januari 2020 is ingegaan.

*: Blijkt uit navraag bij verhuurders. Dit biedt natuurlijk geen garanties.