Waarom aanmelden?
U gaat uw locatie meer verhuren. Gemiddeld worden 650 pagina’s per dag bezocht, dat zijn er 20.150 op maandbasis. Dit zijn veel potentiële huurders. Uit onderzoek blijkt dat locaties ook daadwerkelijk meer worden verhuurd door een vermelding.

Kosten
Als u een betaalde vermelding kiest, dan kunt u meer informatie tonen op de website. Dit is prettiger voor huurders. In veel gevallen bent u al uit de kosten als u de locatie 1x per 6 jaar extra verhuurd.

Meerdere locaties te huur?
Meld deze dan per locatie aan. Dit is beter voor de vindbaarheid van uw locaties, want u kunt zo specifiek mogelijk aangeven waar die betreffende locatie aan voldoet.

Betaling

Onderstaande kosten gelden per maand of jaar. Liever geen automatisch incasso? Neem dan contact op via twan@opkampgaan.nl. Wilt u wel via automatisch incasso? U start het automatisch incasso om eenmalig toestemming te geven via:

  • Nederland: iDeal
  • België: Bancontact, Belfius of KBC
  • Duitsland: SOFORT

Wilt u opzeggen?
En kiest u voor een betaald pakket? Let dan op, want het is een automatisch incasso. U kunt het uiteraard maandelijks opzeggen, dit kan al vanaf de 1e maand dat uw abonnement is ingegaan.

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW.