Waarom zou jij je object (gratis) aanmelden?
Aanmelden vergroot de kans op het succesvol verhuren van je object aanzienlijk. Hier zijn enkele feiten:
– Met het Gouden-pakket wordt je vermelding maar liefst 2 keer vaker (200%) bekeken dan een gratis vermelding*.
– Dagelijks ontvangen we 1.500 bezoekers (46.500 per maand).
– Jaarlijks trekken we zo’n 50.000 bezoekers.
– Gemiddeld krijgen we 7 aanvragen per dag om een object te huren.
– Je verhuurt gemiddeld 2 tot 3 keer per jaar extra*.

Hoe kan ik een boeking krijgen?
Potentiële huurders zoeken naar objecten op onze website. Als ze iets naar hun zin vinden, kunnen ze direct contact met je opnemen via de knop ‘mail verhuurder’. Zodra ze dat doen, ontvang je een e-mail met de ingevulde gegevens. Samen kunnen jullie bespreken wat mogelijk is. Dit verloopt volledig buiten Opkampgaan.nl om. Je regelt alles zelf zonder dat er een marge wordt afgedragen. Bovendien kunnen huurders rechtstreeks naar je eigen website gaan, omdat je website op Opkampgaan.nl wordt vermeld (bij pakket Zilver en Goud).

Wat zijn de kosten?
Aanmelden is gratis en er zijn geen kosten per boeking. Afhankelijk van het pakket is een vermelding gratis of heeft het een vast tarief. Ongeacht hoe vaak je extra verhuurt. Het blijft steeds hetzelfde. Kies je voor een betaalde vermelding, dan wordt er meer informatie over je object getoond, zoals je website, foto’s, een filmpje, eigen beschrijving en nog veel meer. Dat is het enige verschil.

Meerdere objecten te huur?
Als je meerdere objecten hebt, meld deze dan per stuk aan. Dit komt de vindbaarheid van je locaties ten goede, omdat je zo specifiek mogelijk kunt aangeven aan welke criteria de betreffende locatie voldoet. Vraag naar de mogelijkheden via .

Betaling
Onderstaande kosten gelden per jaar. Dit gaat via automatisch incasso. Liever geen automatisch incasso? Neem dan contact op via . U start het automatisch incasso om eenmalig toestemming te geven via:

  • Nederland: iDeal
  • België: Bancontact, Belfius of KBC
  • Duitsland: SOFORT

Wilt u opzeggen?
En kiest u voor een betaald pakket? Let dan op, want het is een automatisch incasso. U kunt het uiteraard maandelijks opzeggen, dit kan al vanaf de 1e maand dat uw abonnement is ingegaan. Stuur even een mailtje, dan wordt het voor een nieuwe maand geannuleerd.

Betaal ik BTW?
Nee, de website is vrijgesteld van BTW. De website valt onder de KOR (Kleineondernemers­regeling) die per 1 januari 2020 is ingegaan.

*: Blijkt uit navraag bij verhuurders. Dit biedt natuurlijk geen garanties.