Waarom aanmelden?
U gaat uw object meer verhuren. Wat feiten:
– Gemiddeld worden 1.424 pagina’s per dag (43.400 pagina’s op maandbasis) bezocht.
– Op jaarbasis zijn er meer dan 30.000 bezoekers.
– Per dag worden 7 aanvragen aanvragen per dag door huurders gedaan.
– Neemt u het Gouden-pakket? Dan wordt uw vermelding veel meer gezien (+200% ten opzichte van gratis vermeldingen).

Hoe krijg ik een boeking?
Huurders zoeken naar een object via de website. Bevalt een object? Dan kunnen ze contact opnemen via de knop ‘mail verhuurder’. Dan krijgt zowel u als de huurder een mailtje. In de onderkant van het mailtje ziet u staan dat het via deze website is gegaan. U kunt samen gaan mailen en tot een overeenstemming komen, zonder tussenkomst van Opkampgaan.nl.

Betaal ik per boeking?
Nee, de verhuur gaat altijd via u. U komt alleen op deze website voor een vermelding. Als u voor een betaalde vermelding kiest, dan wordt er meer informatie van uw object getoond (website, foto’s, filmpje, eigen beschrijving en nog veel meer). Dit is het enige.
Een verhuurder legt contact via de website. Bevalt het? Sluit dan direct met de huurder een overeenkomst. Dus zonder tussenkomst van Opkampgaan.nl.

Meerdere locaties te huur?
Meld deze dan per locatie aan. Dit is beter voor de vindbaarheid van uw locaties, want u kunt zo specifiek mogelijk aangeven waar die betreffende locatie aan voldoet. Vraag naar de mogelijkheden via .

Betaling

Onderstaande kosten gelden per gekozen periode. Dit gaat via automatisch incasso. Liever geen automatisch incasso? Neem dan contact op via . U start het automatisch incasso om eenmalig toestemming te geven via:

  • Nederland: iDeal
  • België: Bancontact, Belfius of KBC
  • Duitsland: SOFORT

Wilt u opzeggen?
En kiest u voor een betaald pakket? Let dan op, want het is een automatisch incasso. U kunt het uiteraard maandelijks opzeggen, dit kan al vanaf de 1e maand dat uw abonnement is ingegaan.

Betaal ik BTW?
Nee, de website is vrijgesteld van BTW. De website valt onder de KOR (Kleineondernemers­regeling) die per 1 januari 2020 is ingegaan.