Verzending
Wij verzenden onze producten zo snel als mogelijk. Past een product door de brievenbus? Dan verzenden wij het als brievenbuspost. U krijgt altijd een Track & Trace.

Naambandjes
Wij bestellen de producten bij onze leverancier. Wij zijn afhankelijk van de levertijd en verzendtijd. Hebben wij het ontvangen?  Dan versturen wij het zo snel als mogelijk. Er staat maximaal 15 werkdagen, maar vaak verzenden wij het al binnen 10 werkdagen.

Brievenbuspost
Wij versturen pakketen met PostNL of DHL. Vaak heeft u de volgende werkdag het pakket binnen. Past uw pakket door de brievenbus? Dan kan het bij PostNL tot 5 werkdagen duren voor u het daadwerkelijk binnenkrijgt. Bij DHL is dit korter.

Retourneren
Het is mogelijk om producten te retourneren. Dit doet u binnen 10 werkdagen na ontvangst. Heeft u een product gekocht wat speciaal voor u gemaakt is (vb. naambandjes)? Dan heeft u helaas geen mogelijkheid om te retourneren. Het product is speciaal voor u gemaakt en kan niet opnieuw verkocht worden.
Om teleurstelling te voorkomen nemen wij contact met u op als u naambandjes heeft gekocht. Wij zorgen voor een design en advies. Na een definitief akkoord gaan wij het pas bestellen.