1. Waarom aanmelden?
U gaat uw locatie meer verhuren. Gemiddeld worden 1.424 pagina’s per dag (43.400 pagina’s op maandbasis) bezocht. Op jaarbasis zijn er meer dan 30.000 bezoekers. Daarnaast worden er gemiddeld meer dan 7 aanvragen per dag door huurders gedaan. Uit steekproeven blijkt ook dat verhuurders meer verhuren door een vermelding op deze website. Kiest u voor het Gouden-pakket? Dan wordt u het meest gezien, meer dan 200% ten opzichte van gratis vermeldingen.

2. Betaal ik per boeking?
Nee, de verhuur gaat altijd via u. U komt alleen op deze website voor een vermelding. Als u voor een betaalde vermelding kiest, dan wordt er meer informatie van uw verhuurbaar object getoond (website, foto’s, filmpje, eigen beschrijving en nog veel meer). Dit is het enige.
Een verhuurder legt contact via de website. Bevalt het? Sluit dan direct met de huurder een overeenkomst. Dus zonder tussenkomst van Opkampgaan.nl.

3. Kan ik van een gratis naar een betaalde vermelding?
Ja, dat kan. Neem contact met ons op. Dit kan via verkoop@opkampgaan.nl

4. Kan ik statistieken zien van mijn vermelding(en)?
Ja, daarvoor kun je inloggen met je gegevens.

5. Waarom kan ik geen geen exacte beschikbaarheid vermelden?
Uit een enquete is gebleken dat verhuurders niet nog een administratie willen bijhouden. Daarom wordt het op deze manier gedaan. Kiest u voor een betaalde vermelding? Dan wordt er een directe link geplaatst naar uw eigen website voor de beschikbaarheid.

6. Boeken huurders via Opkampgaan.nl?
Nee, de boeking loopt niet via Opkampgaan.nl. De boeking loopt via u (de verhuurder). U hoeft daarom ook geen bedrag aan ons over te maken bij een boeking. Zie voor meer informatie Voorwaarden en beleid.

7. Waarom moeten huurders aangeven wie ze zijn?
Bij sommige locaties zijn niet alle verschillende (jeugd)groepen welkom. Controleer ook altijd zelf of de verhuurder is wie hij/zij zegt.